Gasolin (2-Disc Deluxe Edition)

Originaltitel: Gasolin
Produktionsår: 2006
Spilletid: 87 min.
Sprog: Dansk
Genre: Dokumentar


Medvirkende: Gasolin'
Instruktør: Anders Østergaard

Anders Østersgaards portræt af Gasolin’ kommer hele vejen rundt om Danmarks til alle tider største rockband. Fra den spæde begyndelse i slutningen af 60’erne blandt hippier og slumstormere på Christianshavn, over berømmelse i hele Skandinavien og indtil bandets interne konflikter sætter et punktum for samarbejdet i 1978.

Eksklusiv bonus DVD indeholder:

GASOLIN’ UNITED
Mød de 4 bandmedlemmer – anno 2005, samlet privat hos Franz, til et genhør med deres musik og en snak om løst og fast. Spontane indfald med relation til skabelsen af både musik og tekst. Gamle minder, uenigheder og neddyk i hukommelsen. Et unikt stykke dokumentation med afsæt i nutiden. Publikum inviteres med indenfor til en hyggerunde, der fortæller om det vedvarende venskab i det gamle band. En helt nyproduceret, EKSTRA Gasolin’ film af Anders Østergaard, som kun findes på denne DVD.

GASOLIN’ LIVE 1978
Den 19 august, 1978: Gasolin’ optræder ved Festivalen "Rock på Hovet" I Stockholm. Gasolin vidste på daværende tidspunkt, at det var deres uigenkaldelige sidste koncertturne og at dette var deres tredie sidste job, men det gjorde ikke deres optræden ringere. Fra denne koncert har bandmedlemmerne selv udvalgt 22 minutter til DVD’en, som har den dynamik, der er en Gasolin-koncert værdig. Glæd dig til et genhør med "This is my life", "Rabalderstræde", "Refrainet er frit" og "Som et strejf" i deres fulde koncert længde.

GAS
En skør, men lykkelig rejse med Gasolin’, der undervejs spiller en del af det dengang nye repertoire og noget af det gamle - samt en del komedie a la Marx Brothers. Mød en forrygende Fritz Ruzicka og ikke mindre morsom Gotha Andersen, en ung "Nulle" før julekalenderen samt medlemmer af Solvognen.